Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/raso3324/public_html/pages/help.php:19) in /home/raso3324/public_html/account/login.php on line 281
Username

Parola

Creeaza cont

Am uitat parola

Creat la:

Prenume
Nume
Tara
Oras
Adresa
Prenume
Nume
Tara
Oras
Adresa

Delogare
Username *
Parola *
Confirma parola *
Prenume Nume Tara Oras Adresa
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Inapoi
Ajuta!

Cum poti sa ajuti un ONG ca persoana fizica? Completati declaratia 230!

Fiecare cetatean platitor de taxe poate alege ca 2% din impozitul pe venit pe care il da statului sa ajunga la o organizatie nonguvernamentala.

2% este un mecanism simplu prin care fiecare dintre noi poate decide sa contribuie la rezolvarea unei probleme sociale, sa sustina o cauza in care crede.

2% nu este o donatie si nu implica niciun fel de cost pentru dumneavoastra: banii pe care alegeti sa ii orientati catre un ONG i-ati platit deja, 98% ii foloseste asa cum crede statul de cuviinta dar pentru 2% decideti dumneavoastra!

Declaratie 230 poate fi multiplicata. Aceste decalratii completate ni le puteti trimite prin curier sau putem veni noi sa le ridicam! Daca doriti insa sa o depuneti personal la admnistratia financiara, va rugam sa ne trimiteti si noua, pe mail, o copie!

Termenul de depunere este 25 mai anul curent, pentru 2% din impozitul pentru anul anterior.

Descarca declaratia 230!

Cum poti sa ajuti un ONG ca agent economic ? Devenind sponsor !

Agentii economici pot decide ca o parte din impozitele lor sa ajute persoane aflate in suferinta, batrani si copii aflati in dificultate!

Ce trebuie sa faceti pentru a deveni sponsor ? Incheiati un contract de sponsorizare cu Asociatia Umanitara Sfantul Stefan si va deduceti 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3 la mie din cifra de afaceri a companiei.

Care sunt avantajele dumneavoastra ca angajator ? Aveti controlul asupra unei parti din banii pe care ii datorati statului. Puteti astfel decide ca 20% din impozitul pe profit, in limita a 3 la mie din cifra de afaceri a companiei, sa fie folositi cum decideti dumneavoastra. Suma datorata poate schimba o viata, un destin.

Codul fiscal prevede ca dumneavoastra puteti sa decideti asupra modului de folosire a unei mici parti din impozitul pe care il datorati statului.

Extras din codul fiscal: Cap. III, Titlul 2, cap.II, art. 21, alin. 4, litera p: "Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea si legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele doua conditii:

• 1. sunt in limita a 3 la mie din cifra de afaceri
  • 2. nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Contul asociatiei: RO02BACX0000000934045000, UniCredit Tiriac, sucursala Izvor, Bucuresti

CIF: 27914590