Username

ParolaCreeaza cont


Am uitat parolaE-mail:
Creat la:

Prenume
Nume
Tara
Oras
Adresa
Prenume
Nume
Tara
Oras
Adresa

Delogare
Username *
Parola *
Confirma parola *
E-mail *
Prenume Nume Tara Oras Adresa
Campurile marcate cu * sunt obligatorii!


Inapoi
Terapii - Centru de terapii

Incepand cu data de 01.04.2016, Asociatia Umanitara Sfantul Stefan a deschis Centrul de Terapii pentru copii cu dizabilitati neuro-motorii, in urma unor eforturi financiare considerabile sustinute atat din surse proprii cat si din fonduri obtinute in urma castigarii de proiecte.

Cunoscand indeaproape dificultatile cu care se confrunta parintii copiilor cu dizabilitati in a asigura accesul lor la atat de necesarele proceduri de recuperare neuromotorie, am infiintat Centrul de Terapie pentru a oferi tratamente variate care, in functie de diagnosticul copilului si de gravitatea acestuia, pot fi complementare una celeilalte. Centrul nostru prezinta avantajul de a oferi proceduri de terapie individualizata, cu specialisti experimentati in recuperarea psiho-neuromotorie, desfasurate intr-o singura locatie, fapt care scuteste copilul bolnav de oboseala excesiva pe care o presupune transportul sau prin intreg Bucurestiul, ii mentine capacitatea de concentrare si il face sa fie mai receptiv la terapiile la care participa.

Centrul de Terapie se adreseaza copiilor cu paralizie cerebrala, cu sindrom Down, in general copiilor cu orice fel de dificultate de miscare sau de limbaj. In prezent, in cadrul Centrului se desfasoara sedinte de kinetoterapie, terapie ocupationala, terapie cognitiva, logopedie, psihoterapie, terapii de baza, cu eficienta in ceea ce priveste recuperarea copiilor unanim recunoscuta de catre cadrele medicale. Pe viitor, intentionam sa oferim si terapii mai putin conventionale care contribuie la maximizarea rezultatelor sau cel putin la mentinerea lor, obtinute in urma terapiilor clasice.

In cadrul Centrului de Terapie, pot urma diverse proceduri copiii inscrisi in Asociatia Umanitara Sfantul Stefan, insa de acestea pot beneficia si copii din afara Asociatiei noastre.